Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola s’ha adherit a l’Associació de Municipis per la Independència

L’acord es va prendre per una àmplia majoria, amb els vots favorables dels 5 regidors de CiU i de 4 dels 6 d’ApO
Entre el públic que seguia el ple hi havia membres de l'ANC
Entre el públic que seguia el ple hi havia membres de l'ANC

dijous 07 novembre 2013

L’Ajuntament d’Olèrdola s’ha adherit a l’Associació de Municipis per la Independència(AMI). L’acord es prenia en el ple de l’Ajuntament d’aquest dimarts, a través d’una moció presentada a iniciativa del grup territorial d’Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana(ANC). La decisió es va prendre per una àmplia majoria, molt propera a la unanimitat. Hi van votar a favor els 5 regidors del grup de CiU i 4 dels 6 d’ApO-PM. Juanma Samblás va optar per abstenir-se i Eva Ruiz va votar en contra.

L’alcalde, Josep Tort, animava a les persones que creuen en aquest projecte a continuar endavant, més enllà de colors polítics. Des de CiU, el portaveu d’aquest grup, Josep Maria Sánchez, també reconeixia la tasca feta per l’ANC, una entitat que ja ha celebrat a Olèrdola actes concorreguts com la pujada al Castell per la Independència, el matí del passat 11 de setembre.

Al saló de sessions seguia el debat del ple una nodrida representació de l’ANC d’Olèrdola. Fina Mascaró, secretària del grup territorial d’Olèrdola, mostrava la satisfacció de l’ANC perquè Olèrdola passés a formar part de l’AMI.(àudio)

Mascaró explicava que quan van proposar la moció ja pensaven que no tots els regidors votarien a favor, però feia notar que l’acord s’havia pres per una àmplia majoria.(àudio)

Des de l’ANC també es va valorar que era gratificant comprovar com els dos grups presents al consistori reconeixien la feina feta per l’ANC.(àudio)

L’ANC continuarà en les properes setmanes el seu treball públic a Olèrdola a favor de la independència de Catalunya. A finals d’aquest mes de novembre, en data encara per determinar, preveuen organitzar una xerrada sobre pensions, que es faria en dues sessions: primer a Sant Pere Molanta i acte seguit a Moja. El proper 12 de desembre, també convoquen una xerrada al municipi amb la presència de membres del Centre Català de Negocis.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions