Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola segueix actuant per delimitar les franges de protecció contra incendis forestals

Jordi Pardo, regidor de medi ambient, ha confirmat que s’han obtingut 16.000€ de la Diputació per a la correcta gestió forestal de 9 hectàrees a l’entrada de Daltmar
Jordi Pardo, regidor de medi ambient, seguretat i urbanitzacions
Jordi Pardo, regidor de medi ambient, seguretat i urbanitzacions

dijous 29 febrer 2024

La delimitació de les franges de protecció contra incendis forestals és una de les prioritats que marquen l’actuació de la regidoria de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola. Tenint en compte l’actual situació de sequera, aquestes tasques de delimitació de franges s’han avançat aquest 2024 i ja s’han realitzat en terrenys municipals de Sant Miquel i es porten molt avançades a Daltmar. Amb l’ànim de reforçar aquestes actuacions l’Ajuntament cerca recursos i de manera recent ha confirmat que ha obtingut una subvenció de la Diputació per import de  16.000 €. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olerdola, el regidor de medi ambient, Jordi Pardo, confirmava que aquesta subvenció es destinarà a la correcta gestió forestal de 9 hectàrees de l’entrada de Daltmar.(àudio)

Des de l’Ajuntament Pardo posava l’exemple dels treballs ja acabats a Sant Miquel com a mostra de les tasques continuades i diàries que es fan per executar aquestes franges perimetrals. (àudio)

A Daltmar ja s’han fet les franges en àmbits com el carrer del Pi o al voltant de l’antiga deixalleria i es preveuen continuar al carrer Canyelles. També s’executaran actuacions a Can Trabal i a  Cal Segarra. Pardo també posava en valor l’aprovació per unanimitat en el darrer ple del plànol de delimitació de mesures de prevenció contra incendis forestals.

Actuacions de nit dels agents municipals

Pardo, com a regidor de seguretat ciutadana, també posava de relleu durant l’entrevista a l’emissora municipal de ràdio les felicitacions que ha rebut  l’Ajuntament per part dels Mossos i del delegat d’Interior al Penedès Àngel Soteras,  per l’actuació dels agents municipals.Com a exemple de l’increment de serveis dels agents municipals des de gener, Pardo ha explicat que aquesta mateixa setmana agents municipals han intervingut i han estat “els primers en arribar”, donant suport als Mossos d’Esquadra, en dos robatoris amb força que s’han produït al polígon de Sant Pere Molanta durant dues nits. (àudio)

En un altre ordre de coses, Jordi Pardo ha format part de la delegació del Penedès  del PSC que a mitjans d’aquest mes de febrer ha visitat el Parlament Europeu, atesos pes eurodiputats Javier López i Laura Ballarín. El funcionament dels Fons Europeus i les polítiques mediambientals i de tractament de residus han centrat bona part d’aquests profitosos contactes, segons indicava Jordi Pardo.

Escolta l’entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions