Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament senyalitza quatre rutes a peu pel municipi, tres d’elles circulars a la Muntanyeta

Els rètols permetran seguir els itineraris i obtenir informació dels valors patrimonials i paisatgístics
Aquest dilluns es feia l'acte de replanteig, previ a l'inici dels treballs
Aquest dilluns es feia l'acte de replanteig, previ a l'inici dels treballs

dimarts 23 juny 2015

Entre aquesta setmana i la que ve es preveu que tècnics de l’empresa Ruter, especialitzada en senyalització, procedeixin a la instal·lació dels rètols i panells informatius de quatre noves rutes a peu pel municipi. Les rutes són pensades per a poder-les fer en família i tenen una dificultat lleu o moderada, amb recorreguts que no superen els cinc quilòmetres. Tres d’elles són circulars, amb principi i final a la finca municipal de la Muntanyeta, i una quarta uneix Sant Miquel amb Moja. La previsió és que aquesta ruta en un futur s’allargui per connectar a peu Can Trabal i Daltmar, passant per Sant Pere Molanta, Sant Miquel i Moja.

Aquest dilluns al matí tenia lloc l’acte de replanteig previ a l’inici dels treballs. Roc Carrion, de l’empresa Ruter, indicava que se senyalitzarien les rutes i s’instal·larien cartells amb informació patrimonial, així com dades d’interès per conèixer les característiques del paisatge. Per Roc Carrion, indrets com la finca de la Muntanyeta són un “molt bon compendi del paisatge mediterrani i la seva herència cultural”.(àudio)

Xavier Serramià, portaveu del govern i regidor de Medi Natural en l’anterior mandat municipal, destacava la voluntat de seguir senyalitzant en un futur una ruta a peu que uneixi els cinc nuclis principals del municipi.(àudio)

A Olèrdola són moltes les persones que fan passejades i que es desplacen fins a la Muntanyeta per a gaudir d’aquest paratge natural. Partint d’aquesta realitat, des de l’Ajuntament es va creure convenient promoure un major coneixement dels valors que conté aquesta finca municipal.(àudio)

Es preveuen instal·lar fins a 34 senyals. Els recorreguts s’han planificant comptant amb l’assessorament del club BTT “El bressol”, tal i com indicava la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell.(àudio)

La senyalització d’aquestes rutes a peu s’inscriu dins de la voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola de fomentar el coneixement del municipi i de promoure hàbits saludables entre la població.

Servei de "Ràdio a la carta" temporalment inactiu.

 

 

 

 

Document Actions