Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola signa un conveni de col·laboració amb “Comerç del Foix”

El propòsit és oferir serveis de dinamització i d’assessoria per enfortir el comerç de proximitat d’Olèrdola
L'alcalde, Lucas Ramírez, amb el president de "Comerç del Foix", Alfons Oliva
L'alcalde, Lucas Ramírez, amb el president de "Comerç del Foix", Alfons Oliva

dimarts 29 setembre 2020

 

L’Ajuntament d’Olèrdola i l’Associació de Comerciants El Foix “Comerç del Foix”, han signat un conveni de col·laboració amb el propòsit compartit d’enfortir el comerç de proximitat del municipi d’Olèrdola. El conveni estableix que l’Ajuntament fa aquest any 2020 una aportació econòmica de 2.000 € a l’entitat i a canvi “Comerç del Foix” facilita serveis de dinamització i de consolidació comercial integral d’Olèrdola, incloent l’assessoria a establiments.

Un dels precedents d’aquest conveni són els 5 anys de campanya conjunta “Compra a prop” , compartida pels municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola. El president de “Comerç del Foix”, Alfons Oliva, es mostrava satisfet pel conveni perquè suposava que l’entitat creixia. Oliva subratllava que el petit comerç de poble “ho té complicat” si no suma esforços.(àudio)

Actualment són més de 80 els establiments adherits a “Comerç del Foix”, xifra que representa tres quartes parts dels establiments comercials de Santa Margarida i els Monjos. El dinamitzador de “Comerç del Foix”, Joan Antoni Calaf, indica que municipis com Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos comparteixen àrea de promoció econòmica, que inclou interessos compartits en àmbits com el turisme, el comerç, l’ esport i la cultura.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, indicava que diferents establiments del municipi s’havien interessat per formar part de “Comerç del Foix”. Per Ramírez, l’Ajuntament ha de recolzar estratègies de promoció comercial dels establiments d’Olèrdola que suposin “sumar”.(àudio)

Escolta l’entrevista a Alfons Oliva, Joan Antoni Calaf i Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions