Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola tanca el bar del camp de futbol de Moja per gestió irregular

La Junta del Base Olèrdola havia llogat a un particular l’explotació d’aquest espai municipal

dimecres 21 març 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola ha iniciat els treballs per a regularitzar l’ús de la gestió dels bars de les instal·lacions esportives municipals. Els treballs d’aquesta regularització han començat després que l’Ajuntament comprovés que s’estava produint un “abús i mal ús” de la gestió del bar del camp municipal Els Pins de Moja. L’alcalde, Lucas Ramírez, ha donat a conèixer que la Junta Directiva del Base Olèrdola havia llogat el bar a un particular, sense comptar amb l’autorització formal prèvia requerida per part de la corporació. Ramírez qualificava com a “molt greu” aquest ús irregular i anunciava que el govern municipal ha iniciat la preparació d’una normativa d’ús que ha d’incloure la regulació de la gestió i ús de les instal·lacions esportives municipals per així evitar la pràctica fraudulenta ara detectada al camp d’Els Pins de Moja.

Després d’haver requerit  al club que l’activitat del bar havia de cessar per a la seva posterior regularització, l’Ajuntament va procedir a tancar el bar aquest dilluns davant l’incompliment del club. L’alcalde precisava que al Base Olèrdola se li havien ofert altres espais de les instal·lacions del camp d’Els Pins per a deixar el material que tenen a l’espai del bar, però l’entitat s’ha negat fins ara a fer aquest trasllat.

L’alcalde assenyala que l’Ajuntament “havia d’actuar” després de comprovar el mal ús de l’espai. (àudio)

Ramírez ha manifestat que  “no podem permetre que una entitat tingui llogat un espai municipal, obtenint rendiment econòmic”, sense disposar d’autorització  ni tenir cap control d’ingressos “per una activitat que es produeix en un espai que és de tots els olerdolencs”.(àudio)

El Base Olèrdola, des de la seva fundació, ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que ha ofert al club l’ús d’instal·lacions i suport econòmic.(àudio)

Escolta l’entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions