Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola torna a donar suport a l’aprenentatge de l’anglès en les escoles del municipi

En el conveni signat amb les AMPAS i les escoles s'inclouen dues ajudes extraordinàries per fomentar l'aprenentatge de llengües estrangeres

dijous 04 juliol 2019

 Dins els convenis que ha signat l’Ajuntament d’Olèrdola amb les AMPAS de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta s' inclouen  dues ajudes extraordinàries pel foment de les llengües  estrangeres. A l'AMPA de l´escola de Sant Pere s’atorga un ajut  per import de  2.000 euros; i  s’assumeix el 50% de la despesa de contractació  d’un auxiliar de conversa en anglès a  l' AMPA de l’escola Circell.

A l´escola de Sant Pere fa 4 cursos que s’aplica un projecte que consisteix en convertir l´anglès en tercera llengua vehicular a l´escola .

A l'escola de Moja és el segon curs que es contracta un auxiliar en anglès. En els convenis també s’incorporen ajudes per la contractació d' un monitor al   menjador de l'escola de Sant Pere per a reforçar l’atenció personalitzada d'un  grup    d'  escolars, així com el finançament d’una sortida per conèixer el municipi.  Per a l’escola Circell s’aporten 1.400 € per a recolzar el projecte “L’Aventura de la Vida”, el teatre en anglès i la sortida al programa “Viu el Parc”.

Document Actions