Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola torna a oferir als tres Casals d’Avis del municipi un taller gratuït d’enterament de la memòria

És una de les activitats que es programen aquest curs adreçades a la gent gran d’Olèrdola. Amb l'organització dels Casals d'Avis també es pot fer gimnàstica, ioga i tallers de manualitats i pintura
Foto: Diputació de Barcelona
Foto: Diputació de Barcelona

divendres 29 setembre 2023

Llevat d’alguna proposta que ja ha avançat el seu inici aquest mes de setembre, el gruix de les activitats que acullen els Casals d’Avis d’Olèrdola per aquest curs començaran a partir de la setmana que ve, coincidint amb l’inici del mes d’octubre. En les tres seus dels casals d’avis, així com en altres equipaments municipals, s’hi desenvolupen propostes variades promogudes per les pròpies entitats de gent gran del municipi. La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Irina Pérez, destacava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, que a Olèrdola es disposa d’entitats de gent gran actives que organitzen activitats que són ben acollides.(àudio)

Gràcies al suport de la Diputació, i en un acord conjunt amb l’Ajuntament de Subirats, l’Ajuntament d’Olèrdola torna a oferir als tres casals d’avis aquest curs sessions gratuïtes setmanals d’entrenament de la memòria. A Moja ja han començat i s’han programat els dimecres a les 9:30H. A Sant Miquel, els dimecres també, a les 19:30h; i a Sant Pere Molanta els dimecres a les 11:30h. (àudio)

Casal d’Avis de Moja

Organitzades pel Casal d’Avis de Moja, aquest setembre ja han començat al Local Nou les sessions de gimnàstica de manteniment per a gent gran, els dilluns i dimecres, d’11:00 a 12:00h. També es podrà fer ioga els dimarts i els divendres, de 9:45 a 10:45; així com el referit taller de memòria, els dimecres a les 9:30h.

Casal d’Avis de Sant Miquel

A banda del taller de memòria que ofereix l’Ajuntament els dimecres al vespre, a partir de la setmana que es preveu que es faci els dimarts al matí un taller de pintura al Casal d’Avis de Sant Miquel.

Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

La gimnàstica de manteniment per a gent gran es programa al local de la Societat de Sant Pere Molanta els dimarts i els divendres, a partir de la setmana que ve, en horari de 10:30 a 11:30h. El ioga es fa els dijous , de 18.00 a 19:00h. I el taller de manualitats a Sant Pere Molanta es programa pels dimarts, a les 16:30h. Recordem que les sessions del taller de memòria es fan els dimecres a les 11:30h.

Per més informació i inscripcions, les persones interessades poden dirigir-se als mateixos casals d’avis.

Participació al cicle de caminades que organitza la Diputació

Irina Pérez també confirmava que Olèrdola participarà un any més en el cicle de passejades “A cent cap els cent” que organitza la Diputació de Barcelona. Durant la setmana que ve es preveu que l’ens provincial concreti els grups de municipis que compartiran les caminades.(àudio)

Irina Pérez també destacava que ha tingut bones sensacions en les reunions que ha mantingut amb les entitats de gent gran. La nova regidora de gent gran ha agraït la bona rebuda que li han ofert les entitats i els hi ha agraït el seu treball a benefici del benestar de la gent gran d’Olèrdola.

 Escolta l’entrevista a Irina Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions