Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola torna a oferir l’Espai Socioeducatiu

És un recurs gratuït destinat a infants que necessiten acompanyament en l’assoliment de continguts escolars

dijous 16 novembre 2017

Per tercer curs consecutiu, l’Ajuntament d’Olèrdola ofereix a infants escolaritzats al municipi l’Espai Socioeducatiu. Gestionat per una empresa especialitzada, es tracta d’un recurs gratuït destinat a infants que necessiten acompanyament en l’assoliment dels continguts escolars. A més de reforç educatiu en les matèries impartides a l’escola, també s’ofereix berenar i activitats lúdiques. Anna Boada, regidora de serveis socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que el propòsit principal de l’Espai Socioeducatiu és “reforçar i acompanyar” aquests infants que necessiten suport.(àudio)

L’Espai socioeducatiu s’organitza en dos grups diferenciats, un per cada escola del municipi. El de l’escola Circell de Moja es troba els dilluns i els dimecres a la tarda, en sortir de l’escola i fins les 7, al Centre Cívic La Xarxa. El grup de l’escola Rossend Montané es troba també dues hores i mitja , en sortir de l’escola, els dimarts i dijous  al Centre Cívic Gatzara.

Anna Boada posa l’accent en la voluntat de l’Ajuntament d’oferir eines perquè tothom tingui les mateixes oportunitats.(àudio)

L’Espai Socioeducatiu es va iniciar la darrera setmana d’octubre. El començaven 6 infants de l’escola Circell i 7 de l’escola Rossend Montané, per bé que es podria acabar ampliant fins a 9 infants per grup.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions