Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola torna a organitzar tallers de manualitats als tres casals d’avis

La inscripció és gratuïta i només caldrà pagar el preu del material que s’utilitzi

dimarts 23 setembre 2014

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza tallers de manualitats en els tres casals d’avis del municipi. Les sessions s’han planificat fer els dimarts, cada quinze dies, a partir del 7 d’octubre. A Sant Miquel es faran de 10 a 12 del matí i a Sant Pere Molanta de 4 a 6 de la tarda. Al Casal d’Avis de Moja l’inici del curs serà el 14 d’octubre, també en classes cada quinze dies, els dimarts de 4 a 6 de la tarda. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, recorda que les inscripcions estan obertes i es poden fer als mateixos casals d’avis.(àudio)

Els tallers estan pensats per estimular la creativitat de les persones que hi participen i s’hi poden fer tècniques molt variades.(àudio)

Com ha estat habitual, gràcies al suport de l’Ajuntament d’Olèrdola la inscripció a aquests tallers és gratuïta i només caldrà pagar el preu del material que s’utilitzi.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola també organitza tallers de patchwork al casal d’avis de Moja i al de Sant Miquel. A Moja es farà a partir d’aquest 25 de setembre, els dijous cada quinze dies, en horari de 6 a 8 de la tarda. A Sant Miquel la primera sessió es va fer dijous passat i el taller també es farà els dijous, cada quinze dies, en horari de 6 a 8 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions