Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola tornarà a prioritzar els serveis socials en el pressupost de 2013

El govern municipal treballa amb la voluntat de reforçar l’atenció a les persones que més pateixen la crisi
Eva Ruiz, regidora de serveis socials
Eva Ruiz, regidora de serveis socials

dijous 29 novembre 2012


El govern municipal d’Olèrdola està elaborant la proposta de pressupostos de l’Ajuntament per l’any 2013. La voluntat és la de traslladar-la al ple perquè pugui ser aprovada abans de Nadal. Tot i que encara hi ha alguns serrells per tancar i les comptes municipals s’han d’adaptar a les exigències d’un context econòmic ple de dificultats creixents, la documentació ja està molt perfilada. Entre els criteris que se seguiran ja es pot anunciar que es continuarà prioritzant l’atenció a les persones. Així, l’àrea de serveis socials es mirarà de reforçar, tal i com anunciava la regidora d’aquest àmbit, Eva Ruiz. Un exemple d’aquesta atenció prioritària ha estat el fet que la treballadora social adscrita al municipi ha passat a treballar a Olèrdola tres dies a la setmana. (àudio)

Els efectes de la crisi passen factura cada cop a més gent, també a Olèrdola. Això es tradueix en un augment de les gestions que es canalitzen des de serveis socials, entre les quals hi ha tramitacions per paralitzar el pagament d’hipoteques, per obtenir ajuts escolars o per a fer front a serveis com llum i aigua.  (àudio)

En un altre àmbit de coses, Eva Ruiz, com a regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha destacat que al municipi els tres consultoris mèdics han retornat als seus horaris d’atenció després de l’estiu. No hi ha retallades d’horaris, malgrat les baixes dels professionals costin de cobrir. (àudio)

En el cas del consultori de Sant Miquel, Ruiz ha subratllat que són molts els veïns de diferents nuclis del municipi que l’utilitzen perquè en forces casos s’atén la visita de forma immediata el mateix dia, sense necessitat de programar-la.

 

 

 

 

Document Actions