Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola treballa en una nova ruta del joc online Vestigis

El regidor de turisme, Sergi Martínez, i la tècnica de turisme, Judit Martí, posen de relleu els atractius turístics d’Olèrdola i el seu potencial
Sergi Martínez, regidora de turisme, i Judit Martí, tècnica de turisme
Sergi Martínez, regidora de turisme, i Judit Martí, tècnica de turisme

dimecres 20 març 2024

 

El patrimoni i el turisme són dos aspectes fonamentals que defineixen la identitat i la riquesa cultural d’un municipi.

El turisme als petits municipis ha experimentat una evolució significativa en les darreres dècades. Els municipis han sabut aprofitar els seus recursos naturals, culturals i històrics per atraure els turistes. Aquest és el cas d’Olèrdola, que presenta una àmplia oferta d’activitats per a tots els públics.

La Judit Martí, tècnica de turisme adscrita a l’Ajuntament d’Olèrdola, comenta en una entrevista a Canal 20 Ràdio Olèrdola com l’ajuntament ha entès l’enorme importància del patrimoni (àudio)

En aquesta línia, el Sergi Martínez, regidor de turisme de l’Ajuntament, explica que l’objectiu principal del turisme a olèrdola és implicar a tots els actors importants pel seu desenvolupament. (àudio)

I també destaca quin és el tret distintiu d’Olèrdola i que diferencia el municipi dels del voltant (àudio)

La tècnica de turisme, Judit Martí va aprofitar l’entrevista per avançar una novetat en què s’està treballant, que ampliarà l’oferta de les rutes del joc de Vestigis (àudio)

Escolta les entrevistes a Judit Martí i a Sergi Martínez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions