Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament demana solucions a problemes puntuals de sanejament de l’escola Rossend Montané

Queda per resoldre una deficiència de construcció detectada en el separador de greixos de la cuina
El regidor d'ensenyament, Pere Sadurní
El regidor d'ensenyament, Pere Sadurní

dimecres 02 desembre 2015

 

L’Ajuntament d’Olèrdola s’ha adreçat als Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per a demanar-li que se solucionin els problemes puntuals de sanejament detectats en l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. En l’escrit l’Ajuntament notifica que en els últims cursos s’han tingut “problemes reiterats amb la xarxa de desguàs de les aigües residuals de l’escola”. Els problemes ja s’havien comentat al 2013 amb els tècnics que van dirigir les obres, amb els tècnics de GISA i amb els del Departament, “però no es van solucionar”. Això ha comportat “despeses molt importants per l’Ajuntament en les actuacions de manteniment, de reparació i de desembús d’aquesta xarxa de desguàs”.

L’Ajuntament fa notar que queda per resoldre un problema amb el separador de greixos de la cuina. Aquest problema “va més enllà del manteniment de l’escola, i és un defecte de projecte o d’execució d’obra”. És per això que l’Ajuntament demana que se solucioni el problema de les connexions amb el separador de greixos de manera que no impedeixi el manteniment de la xarxa.

En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, el regidor d’ensenyament, Pere Sadurní, recordava que l’Ajuntament assumeix el manteniment de les escoles però els problemes detectats són “deficiències de construcció”.(àudio)

Sadurní considera que l’Ajuntament té la obligació de comunicar a la Generalitat aquests defectes detectats en la construcció d’una escola que és nova.(àudio)

L’obra encara està en garantia i l’Ajuntament, tal i com subratlla Sadurní, el que busca és que s’apliqui una solució definitiva.(àudio)

D’altra banda, Sadurní també recordava que la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola ha procedit aquest darrer estiu a la instal·lació d’una nova finestra i a construir un nou lavabo en la zona d’educació infantil.

Escolta l'entrevista a Pere Sadurní, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions