Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament vol suport de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació per a fer el circuit de running

El circuit s’ha projectat fer a la finca municipal de la Muntanyeta, en l’espai que ocupava un antic abocador clausurat
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dilluns 02 maig 2016

En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat de Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha anunciat que l’Ajuntament demanarà suport econòmic a l’Àrea d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona per a poder realitzar el circuit de running projectat a la finca municipal de la Muntanyeta. Ramírez explicava que properament mantindrà una reunió amb el diputat d’aquesta Àrea, Velentí Junyent, i confirmava que una de les peticions que li traslladarà serà aquest recolzament per a fer el circuit de running. L’alcalde destacava l’abast comarcal del projecte i el fet que el circuit es projecti en l’espai que ocupava un antic abocador clausurat. (àudio)

Es dóna el cas que el circuit de running, tal i com confirmava el mateix Lucas Ramírez, és un dels 4 projectes que el municipi presenta en les Meses de Concertació amb la Diputació de Barcelona, que estableixen els principals projectes que reben el finançament plurianual de l’ens provincial durant aquest mandat . A aquest finançament , se li vol afegir el que provingui d’Espais Naturals i Medi Ambient, amb el propòsit de garantir el més aviat possible el finançament necessari per a fer el projecte.(àudio)

El projecte elaborat fixa una inversió de 285.000 euros per a fer realitat aquest circuit de running. Una altra de les peticions que l’Ajuntament farà arribar a la Diputació és la demanda de suport perquè s’intercedeixi davant de l’ACA i es pugui millorar la zona de la depuradora de Sant Miquel.(àudio)

Un altre dels projectes que es plantejaran és la petició d’ampliar la xarxa de clavegueram de Can Torres per evitar que puguin aparèixer les problemàtiques d’aigües estancades detectades.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí(2)

Document Actions