Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El curs escolar comença “amb els deures fets” en matèria de manteniment d’instal·lacions

El regidor d’ensenyament, Xavier Serramià, considera que les protestes contra les retallades “són molt lògiques”
Connexió dels mòduls amb l'edifici de l'escola Circell
Connexió dels mòduls amb l'edifici de l'escola Circell

dijous 13 setembre 2012

 

L’absència d’incidències i el compliment dels objectius fixats en matèria de manteniment de les instal·lacions han estat dos dels trets destacats pel regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, a l’hora de valorar l’inici del curs escolar al municipi.

Serramià ha posat l’accent en què s’ha arribat a l’inici del curs “amb els deures fets” en el manteniment de les escoles, que és allò que li correspon a l’Ajuntament. També s’ha vetllat i col·laborat perquè s’executés la integració de l’espai dels mòduls d’Els Pins amb l’edifici de l’escola Circell, a través d’una passarel·la.(àudio)

Una de les imatges que ha marcat l’arrencada del curs a Olèrdola ha estat la protesta contra les retallades, amb les mestres de l’escola Circell donant lectura a un manifest abans de començar el curs i lluint samarretes grogues reivindicatives. Xavier Serramià considera que aquestes protestes són molt lògiques i valora que han de tenir el suport de les famílies i de l’Ajuntament.(àudio)

Sobre el canvi de model de gestió aplicat a les llars d’infants, el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola posa l’accent en què les escoles bressol continuen sent municipals. L’Ajuntament seguirà controlant aspectes com l’oferta de grups o les quotes. Per Serramià, el canvi de gestió quotidiana no el notaran les famílies perquè es manté la manera de treballar i la línea pedagògica.(àudio)

Serramià també ha assenyalat que una conseqüència de les retallades, que afecten a tot el país, s’ha fet notar especialment en aquest inici de curs a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta amb el nomenament de personal substitut. Aquests mestres ara només cobren les hores que fan de classe i no tenen retribució per les sessions de preparació o bé per les guàrdies de pati. Per això han començat la seva relació amb l’escola el mateix dia d’inici de l’activitat lectiva.

 

 

 

 

 

Document Actions