Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament difon entre les famílies del municipi les opcions d’escolarització a Olèrdola

Es recorda que del 13 al 24 d’abril es podrà fer la preinscripció a educació infantil de segon cicle

divendres 06 abril 2018

Amb l’ànim d’afavorir l’escolarització al municipi, l’Ajuntament d’Olèrdola realitza cada any actuacions de difusió entre les famílies d’Olèrdola abans de l’inici del període de preinscripcions. Així, les famílies que tenen infants que compleixen 3 anys durant el 2018 han rebut una carta signada pel regidor d’ensenyament, Pere Sadurní, informant-los de les dates de preinscripció de l’alumnat al segon cicle d’educació infantil.  En l’escrit s’indica que aquesta preinscripció es podrà fer del 13 al 24 d’abril i que l’imprès de sol·licitud es podrà trobar, a partir d’aquestes dates, a les escoles, a l’Ajuntament i a la web de la Generalitat. També s’especifica que la sol·licitud emplenada s’haurà de presentar al centre que s’hagi escollit en primera opció.

L’Ajuntament destaca que el Departament d’Ensenyament disposa d’una pàgina web, www.gencat.cat/preinscripció des d’on es pot accedir a la informació detallada de tot el procés de preinscripció. També es pot consultar a la web de l’Ajuntament d’Olèrdola.

El regidor també informa que Olèrdola té dues escoles d’educació infantil i primària: l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta i l’escola Circell de Moja. Sadurní recorda que les famílies es poden dirigir als centres per sol·licitar informació o demanar una visita “ja que no es farà jornada de portes obertes, sinó que s’atendrà individualment a les famílies interessades”.

A l’Escola Rossend Montané, el telèfon és el 93 818 18 44; mentre que a l’Escola Circell de Moja, el telèfon és el 93 817 14 52.

Document Actions