Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dóna suport al Manifest del Món de l’Esport contra la violència masclista

La regidoria ha traslladat el Manifest a les entitats esportives del municipi perquè el puguin llegir en les seves competicions regulars o activitat fins diumenge

dimecres 27 novembre 2019

 

El món de l’esport no és alié a les violències que s’exerceixen contra les dones. En la setmana del 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista, la Direcció General de l’Esport de la Generalitat i l’Institut Català de les Dones promouen una campanya d’adhesió d’entitats esportives al Manifest del Món de l’Esport contra la violència masclista.

La regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola ha traslladat el Manifest a les entitats esportives del municipi, animant a fer costat a la iniciativa i fer lectura del Manifest durant les activitats esportives que es desenvolupin fins  l'1 de desembre per així posar de relleu “la importància de la visualització i eliminació” d’aquesta violència.

El manifest assenyala que “les dones hem trencat el silenci i no farem ni un pas enrere. Sortim als terrenys de joc manifestant amb fermesa que el consentiment és un element central a l’hora d’entendre la sexualitat, que només un sí és sí i que això és innegociable”.

El manifest també vol “reconèixer la força, el coratge i la valentia de les dones, de les supervivents i de les que han estat assassinades”, i adverteix que davant els casos d’agressions sexuals “les dones hem perdut la por a assenyalar i denunciar els agressors” afegint que “si en toquen a una, ens toquen a totes!”

Document Actions