Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament edita una revista amb la informació de les recollides selectives i les neteges viàries

Per a incentivar-ne el coneixement dels serveis, es convida als veïns a participar en un concurs

dilluns 03 desembre 2018

Distribuïda a totes les llars d’Olèrdola acompanyant el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, aquests dies els veïns estan rebent la publicació  “Olèrdola neta”. Editada per l’ajuntament, aquesta revista gratuïta de 36 pàgines conté  tota la informació sobre horaris i funcionament de les recollides selectives i neteges viàries.

De manera molt gràfica, amena i entenedora, la publicació informa dels horaris i funcionament de la recollida porta a porta, amb la fracció orgànica i el rebuig, als pobles de Moja, Sant Pere Molanta i Sant Miquel. També s’indiquen com es poden fer les recollides selectives, amb els contenidors al carrer i àrees d’emergència per a gestionar correctament la fracció orgànica, el rebuig, paper, vidre, envasos, roba, calçat, olis, piles, medicaments, poda, així com mobles, electrodomèstics i estris vells. En la revista també es dediquen apartats al servei de compostatge casolà, les deixalleries i les àrees d’emergència. La tècnica de medi ambient, Cristina Badell, resumia que la publicació inclou tota la informació per afavorir que els veïns reciclin.(àudio)

La novetat és que la revista també inclou el funcionament de la neteja viària, especificant els seus horaris, quan es fan els  escombrats per aspiració i d’arrossegament i les feines de neteja de reforç manual, de buidat de papereres i de neteja de les àrees de pipicans.(àduio)

Al final de la publicació, es convida als veïns a participar en un concurs responent a un qüestionari. Cristina Badell indica que és una forma de premiar als veïns el seu interès.(àudio)

L’Ajuntament ha advertit que la setena pregunta s’elimina del qüestionari perquè, per error, cap de les opcions és la correcta.

Es pregunta, entre altres qüestions, quantes papereres hi ha a  Moja, quan es fa la recollida de poda o a quin contenidor s’han  de llençar el paper d’alumini . La data màxima d’entrega és el 18 de desembre i entre els encertants, se sortejaran dos carretons de compra, dops cabassos i dues fundes pels entrepans. L’entrega de premis se celebrarà el divendres 21 de desembre a les 12 del migdia, a l’ajuntament.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions