Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament es mostra convençut que Olèrdola continuarà tenint un metge fix assignat al municipi

L’actual doctora es jubila i des de l’Ajuntament es treballa perquè el servei sanitari no disminueixi
Imatge d'arxiu del consultori de Sant Miquel
Imatge d'arxiu del consultori de Sant Miquel

divendres 03 maig 2013

L’Ajuntament d’Olèrdola està convençut que el municipi continuarà disposant d’un metge fix assignat als seus consultoris. Així s’ha expressat la regidora de sanitat, Eva Ruiz, valorant les possibles conseqüències que pot tenir la jubilació de la doctora que fins ara ha atès els veïns del municipi. Eva Ruiz indica que ja ha mantingut contactes en aquest sentit amb el Cat Salut i es mostra convençuda que, tal i com ja passa amb l’infermera, el metge o metgessa que arribi a Olèrdola tindrà al municipi la seva assignació fixa de lloc de treball.(àudio)

Una de les constants del treball de la regidoria de sanitat aquest mandat municipal és el de procurar que els serveis sanitaris a Olèrdola es mantinguin i no disminueixin. Eva Ruiz recordava que es mantenen horaris d’atenció. Per l’estiu, encara que no s’ha anunciat, ja es preveu que a Sant Miquel no hi haurà visita del metge perquè no es cobreixen les vacances, tal i com ha passat els dos darrers anys.(àudio)

En l’àmbit dels serveis socials Eva Ruiz, regidora d’aquesta matèria de l’Ajuntamebnt d’Olèrdola, també assenyala que enguany els usuaris del servei de teleassistència han d’afrontar una part del pagament del servei. Fins ara era gratuït i ara , en funció de la renda, s’han d’abonar entre 8 i 3 euros al mes. Eva Ruiz fa notar que els usuaris d’aquest servei de teleassistència han crescut fins a arribar a la seixantena.(àudio)

L’Ajuntament també ha anunciat que està treballant per a poder fer una nova campanya de recollida d’aliments per a les famílies més necessitades del municipi, en aquest cas amb recollida directa per part de l’Ajuntament. També s’ha explicat que el proper 29 de maig el banc de Sang s’instal·larà al consultori de Moja per a recollir les donacions de sang dels veïns. La voluntat és la de repetir els bons resultats de la darrera campanya, quan es van arribar a les 32 donacions.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions