Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament es planteja obrir el cicle “Escena Olèrdola” a més manifestacions culturals

El cicle d’espectacles finalitzava dissabte a Sant Pere Molanta amb bon regust per la gran qualitat de les propostes però amb assistències discretes

dimarts 26 novembre 2019

 

Un trencador espectacle de combinava teatre de text amb cançó lírica, “Àries de reservat”, posava punt i final aquest dissabte a Sant Pere Molanta a la primera edició del cicle “Escena Olèrdola”, que ha programat des de l’11 d’octubre quatre espectacles professionals de petit format al municipi. Organitzat per la regidoria de cultura de l’Ajuntament, el cicle ha acostat propostes de qualitat, en diferents disciplines artístiques, en els tres nuclis principals d’Olèrdola i al Conjunt monumental.

El cicle començava l’11 d’octubre a Sant Miquel, amb “Píndoles.Teatre breu en espais vius”. Seguia amb el concert “Músiques amb ànima “, a l’interior de l’església del conjunt Monumental. I abans de la cloenda d’aquest dissabte, el 9 de novembre Moja acollia “Barbes de balena”.

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, oferia un balanç positiu tenint en compte que es tracta de la primera experiència del cicle. L’assistència, però, “no ha acompanyat del tot” . Això ho atribueix Boada, entre d'altres factors, a la gran quantitat d’actes que es concentren per aquestes dates al municipi així com a l’elecció poc adeqüada d’algun horari.(àudio)

Anna Boada confirmava que la voluntat de l’Ajuntament és la de donar-li continuïtat al cicle però es planteja obrir-lo a més manifestacions culturals.(àudio)

Un altre dels aspectes que s’estudiaran és un possible canvi de dates. El propòsit és el d’ evitar que no solapin les propostes que es programen amb altres activitats.(àudio)

L’Ajuntament també posa en valor que un cicle d’aquestes característiques ha permès la possibilitat de gaudir a Olèrdola d’espectacles professionals de qualitat, sense necessitat de desplaçar-se a grans ciutats.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions