Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament espera que la Generalitat li pagui abans d’acabar l’any un deute de 141.000 euros

L’alcalde, Josep Tort, recorda que encara restarà pendent de pagament una quantitat similar corresponent a aquest 2013

divendres 20 setembre 2013

La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha anunciat aquest dimecres que la Generalitat pagaria abans d’acabar l’any el deute que té amb els ajuntaments. En el cas d’Olèrdola, l’Ajuntament confia que això suposarà que la Generalitat pagui 141.000 euros d’ajuts concedits, corresponents als exercicis de 2011 i 2012.

L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, indica que es tracta d’una bona notícia perquè els ajuntaments han avançats amb recursos propis els diners que havia d’haver pagat la Generalitat. Per Tort, això suposarà “un respir” en les finances dels municipis.(àudio)

L’alcalde explica que encara restaria pendent de pagament una quantitat similar corresponent a aquest exercici de 2013.(àudio)

La subvenció pel funcionament de les llars d’infants pel curs 2011-12, que puja a 84.500 euros, és la partida més elevada de les que deu la Generalitat a l’Ajuntament. L’aportació als consultoris mèdics és l’altra gran concepte que deu la Generalitat, sumant en aquest cas una una xifra propera als 53.000 euros. (àudio)

L’alcalde no deixa d’assenyalar que els ajuntaments, avançant els diners que havia d’aportar la Generalitat, ha actuat com si es financés a la Generalitat, “quan hauria de ser a la inversa” tenint en compte la titularitat de les competències dels serveis.

Document Actions