Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament estudiarà mesures per garantir que la piscina municipal de Daltmar obri durant l’estiu

Es planteja canviar el model de gestió per evitar que la piscina no estigui tancada, com està passant aquest any
La piscina presenta aquests dies aquesta imatge
La piscina presenta aquests dies aquesta imatge

dimecres 06 juliol 2016

La piscina de Daltmar és l´única municipal que hi ha a Olèrdola i aquest estiu està tancada. Per evitar que això es torni a repetir en els propers anys, l’Ajuntament d’Olèrdola preveu estudiar l’aplicació de mesures com un canvi en el model de gestió de la zona d’equipaments de Daltmar, que inclou la piscina. Així ho assenyalava el regidor d’urbanitzacions de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblàs.(àudio)

Samblás recordava que la gestió està cedida a l’Associació de Propietaris de Daltmar. Des de l’Ajuntament s’entén que aquesta entitat hauria d’haver garantit l’obertura de la instal·lació al públic aquest estiu.(àudio)

Samblás ha donat a conèixer que fa dues setmanes representants del govern municipal es reunien amb membres de l’actual junta de l’Associació de Propietaris i el responsable del bar social de Daltmar, que l’any passat va assumir l’obertura de la piscina. Segons explica Samblás, es va comunicar a l’Ajuntament que la piscina no es podria obrir per falta de personal i per motius logístics.(àudio)

El regidor d’urbanitzacions explicava que l’Associació de Propietaris i la Junta de Compensació de Daltmar estan preparant la renovació de les seves juntes. De produir-se el canvi, el regidor exposava que tractarien amb la nova junta la qüestió del model de gestió de la zona d’equipaments per conèixer les seves intencions abans de prendre una determinació que eviti que la piscina estigui tancada durant l’estiu.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions