Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament exposarà als veïns un estudi per a convertir en plataforma única els carrers de Moja

La reunió s’ha convocat al Local Nou de Moja dijous de la setmana que ve, 10 de maig, a les 20:00h

dijous 03 maig 2018

L’existència de voreres estretes, sovint intransitables, és un dels dèficits urbanístics més evidents que presenten els carrers del nucli antic de Moja. Un Pla d’Accessibilitat aprovat per l’Ajuntament,  elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona, ho recollia i inventariava, assenyalant la necessitat de convertir aquests carrers en plataforma amb un únic nivell. Per avançar en aquesta direcció, l’Ajuntament d’Olèrdola ja ha elaborat un estudi previ que s’exposarà als veïns en una reunió convocada per dimarts de la setmana que ve, 10  de maig, a les 20.00h al Local Nou de Moja.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, recordava que actuacions per convertir carrers en plataforma única ja s’han fet a Sant Pere Molanta, en el cas del carrer Sant Per,  o de l’obra que es preveu fer en aquest poble al carrer Mossèn Manel Crespo. A Sant Miquel, la reforma del casc antic també contempla el pas de carrers a plataforma d’un únic nivell. Però el repte de més envergadura que presenta Olèrdola en barreres arquitectòniques a la via pública  es troba a Moja. L’alcalde destaca que cal un canvi estructural.(àudio)

Amb el pas dels carrers a plataforma d’un únic nivell és vol prioritzar els vianants i garantir trajectes a peu més segurs. (àudio)

En la reunió la convocada el dijous de la setmana que l’Ajuntament vol recollir les opinions dels veïns sobre decisions que cal prendre relatives a la tipologia de plataforma única o places d’aparcament. L’alcalde destacava que es tracta d’un projecte de futur que cal que els veïns se’l facin seu .(àudio)

L’alcalde estima que prop del 70% dels carrers de Moja s’haurien de passar a plataforma única. El projecte que finalment s’aprovés haurà d’incloure el fraccionament per fases del projecte.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions