Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fa una crida a participar en la campanya d’esterilitzacions i d’identificació d’animals de companyia que organitza la Fundació FAADA

Fins el 30 d’abril els propietaris d’animals poden beneficiar-se de preus reduïts en quatre centres veterinaris col·laboradors de la comarca

divendres 08 febrer 2019

 

L’Ajuntament d’Olèrdola fa una crida  a participar en la vuitena edició  de la Campanya d'esterilització i/o identificació d'animals de companyia que la Fundació FAADA  ha iniciat aquest mes de febrer. Fins el 30 d’abril,  tots els centres veterinaris adherits a la campanya ofereixen preus reduïts als seus clients per esterilitzar els animals de companyia i/o per identificar-los, de manera desinteressada, sense rebre cap subvenció o ajut econòmic.

Els propietaris d'animals s'han d'inscriure a la web socresponsable.org per a beneficiar-se de les tarifes. Des de la campanya es recorda que la decisió d’esterilitzar als animals és una mesura responsable i la millor opció per a reduir el nombre d’animals abandonats.

A l’Alt Penedès els quatre centres veterinaris adherits a la campanya són la Clínica Veterinària del Penedès, a Vilafranca; i els Centres Veterinaris del Foix, a Torrelles de Foix; Cap i Cua , de Sant Llorenç d’Hotorns; i Alex de Sant Pere de Riudebitlles.

Document Actions