Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament difon eines de gestió emocional durant el confinament

Ha fet arribar a les escoles i grups de joves del municipi vídeos elaborats per l’educadora social Laura Cortés

dijous 02 abril 2020

 

Amb el propòsit de fer arribar a la ciutadania recursos per a fer front a aquest període excepcional de confinament,  la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola ha enviat a les escoles d’Olèrdola i als grups de joves del municipi dos vídeos elaborats per Laura Cortés, educadora social i agent d’Igualtat, responsable de Sense Embuts. En aquests materials es detallen recomanacions per a fer una correcta gestió emocional d’aquesta situació personal i social que mai havíem viscut. Els vídeos són d’accés públic i es poden trobar a la plataforma Youtube.

Un primer vídeo va destinat especialment als joves i als adolescents, mentre que el segon s’adreça a les famílies. Es tracta d’eines per acompanyar emocionalment al fill/a adolescent en aquest període de confinament.

Aquests vídeos pretenen “acompanyar, donar força i energia  ,i viure el confinament com un aprenentatge”. Entre els seus continguts, s'hi planteja com afrontar emocions com la ràbia, la tristesa, la pèrdua, la por, l' alegria, la calma i la tranquil·litat.

Laura Cortés és l’especialista que havia de conduir el taller i la xerrada de prevenció de la violència de gènere organitzda per l'Ajuntament d'Olèrdola, programada el dissabte 14 de març, i que va haver de ser ajornada a causa de les mesures excepcionals decretades per a fer front al COVID-19.

Pots accedir als vídeos:

https://www.youtube.com/watch?v=556JF82EsGI

https://www.youtube.com/watch?v=flw_81fPPlI

Document Actions