Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i l’Àrea de Cultura estudien com reactivar la gestió urbanística de Can Trabal

Una possibilitat que s’avalua és que l’Àrea passi a assumir funcions de la inactiva Junta de Compensació
Imatge des de l'aire de Can Trabal (foto arxiu)
Imatge des de l'aire de Can Trabal (foto arxiu)

dimecres 18 juny 2014

Un dels reptes pendents que té l’Ajuntament d’Olèrdola en matèria urbanística és la reactivació de la gestió de Can Trabal. Aquesta urbanització del nostre municipi té paralitzada la seva gestió urbanística perquè , en aquest mandat municipal, no s’ha produït cap tipus d’activitat de la Junta de Compensació ni de l’Associació de Propietaris. El nou regidor d’urbanisme, Jaunma Samblás, és plenament conscient d’aquesta realitat i ha impulsat gestions per a revertir aquesta situació de paràlisi. Com a veí de Can Trabal que és, Samblás té un coneixement detallat d’aquest nucli. Ha anunciat que ha mantingut els primers contactes amb l’Àrea de Cultura per a plantejar la qüestió, d’acord amb l’Ajuntament. (àudio)

Una de les primeres tasques que es realitzen és l’anàlisi dels estatuts de l’Àrea de Can Trabal, la Junta de Compensació i l’Associació de Propietaris, per tal d’avaluar de quina forma legal es pot produir aquesta reactivació. (àudio)

Samblás assenyalava que, tenint present que la Junta de Compensació i l’Associació de Propietaris no estan operatives, el propòsit és el de donar major protagonisme a l’Àrea de Cultura, l’entitat que dinamitza l’apartat cultural i lúdic de Can Trabal. (àudio)

Durant aquest estiu, el regidor d’urbanisme mantindrà converses amb vens per tal de poder acabar de definir la proposta que permeti reemprendre la gestió quotidiana de la urbanització.

Document Actions