Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i l’ICS renoven el conveni que garanteix el manteniment dels consultoris mèdics

El conveni estarà en vigor fins l’any 2025 i fixa una aportació anual de la Generalitat de 46.000 euros
Consultori de Sant Pere Molanta
Consultori de Sant Pere Molanta

divendres 16 setembre 2016

En sessió celebrada aquest dilluns, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha renovat el conveni que garanteix l’obtenció de recursos per a mantenir els tres consultoris mèdics del municipi. Tal i com explicava la regidora de sanitat, Eva Ruiz, el conveni estableix que aquest any l’Institut Català de la Salut oportarà 46.000 euros. (àudio)

Les competències en sanitat són de la Generalitat i el conveni preveu que aquesta col·laboració entre les dues administracions estigui garantida fins l’any 2025. Eva Ruiz posa l’accent en què en els darrers 8 anys l’aportació anual que rep per aquest concepte el municipi s’ha arribat a gairebé doblar. (àudio)

Aquestes aportacions de la Generalitat fan possible que l’Ajuntament no hagi de dedicar recursos suplementaris a garantir el manteniment dels consultoris de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta.(àudio)

La regidora de sanitat indicava que la renovació del conveni i el seu seguiment anual satisfactori és possible gràcies a la feina acurada d’administració que es fa des de l’Ajuntament d’Olèrdola.

El servei de "Ràdio a la carta" no es pot actualitzar temporalment

Document Actions