Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament informa a les famílies que la preinscripció escolar és del 23 de març al 4 d’abril

S’ha enviat una carta a les famílies amb infants nascuts el 2014, adjuntant informacions de les dues escoles

dimecres 15 març 2017

En una carta signada pel regidor d’ensenyament,  Pere Sadurní, l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha adreçat a totes les famílies del municipi amb infants nascuts l’any 2014 recordant que les dates de preinscripció de l’alumnat a l’etapa d’educació infantil de segon cicle(la que s’inicia amb P3) són del 23 de març al 4 d’abril. L’imprès de sol·licitud de preinscripció el poden trobar les famílies, en aquestes dates, a les escoles, a l’Ajuntament , i a la web de la Generalitat de Catalunya. La sol.licitud caldrà presentar-la omplerta en el centre que la família hagi escollit en primera opció.

La carta ha estat adreçada a les famílies dels 31 infants que hi ha empadronats a Olèrdola, nascuts el 2014, així com a les 6 famílies que porten els seus fills a les llars d’infants d’Olèrdola però no resideixen al municipi. Segons el padró d’habitants, els 31 infants nascuts el 2014 estan distribuïts de la següent manera: 8 a Moja, 7 a Daltmar, 8 a Sant Pere Molanta, 5 a Can Trabal, 2 a Sant Miquel i 1 a Viladellops.

En la carta l’ajuntament adjunta els tríptics informatius dels centres escolars del municipi i també recorda que les famílies es poden adreçar directament a les dues escoles d’Olèrdola per a demanar informació. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, al telèfon 93 818 18 44; i a l’escola Circell de Moja, al telèfon 93 817 14 52.

D’altra banda, l’ajuntament d’Olèrdola també recorda que des del mes de gener ha reobert l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja, acollint infants a partir dels 4 mesos. Les famílies interessades poden posar-se en contacte amb l’escola bressol municipal, trucant al 938 172 792

Document Actions