Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza per dissabte 6 d’abril la ruta “El paisatge de pedra seca”

La sortida és gratuïta, amb inici des de Viladellops i les inscripcions ja es poden formalitzar

dimecres 27 març 2019

 

La primera de les rutes pel patrimoni d’Olèrdola d’aquest 2019 es programa per dissabte 6 d’abril i es dedica a conèixer construccions de pedra seca. Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden formalitzar al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, al 93 890 35 02, o bé a l’adreça de correu electrònic oldl.turisme@olerdola.cat.

La ruta sortirà a les 10 del matí de dissabte de la setmana que ve, des de l’església romànica de Viladellops, per completar un recorregut de 5 quilòmetres i mig que permetrà conèixer fins a 8 barraques de pedra seca. La visita serà guiada per Joan Domènech, membre del grup del Centre Excursionista del Penedès que està recuperant barraques de pedra seca del municipi.

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que les places són limitades i convida a tothom que estigui interessat en conèixer aquesta tècnica constructiva, declarada patrimoni de la humanitat, a que aprofiti l’ocasió i gaudeixi d’una proposta que permet conèixer patrimoni i gaudir del paisatge. La ruta es programa dins del dia mundial de l’activitat física.

Document Actions