Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza sessions guiades pels espais lúdics-circuits de salut d’Olèrdola

La primera s’ha fet a Sant Pere Molanta, dimarts que ve es programa la segona a Can Trabal i el dia 1 de juny a Moja
L'espai de salut de Can Trabal està instal.lat des de fa un any
L'espai de salut de Can Trabal està instal.lat des de fa un any

dijous 19 maig 2016

Aquest dimarts al matí s’ha fet a Sant Pere Molanta la primera de les tres sessions guiades pels espais lúdics –circuits de salut d’Olèrdola. Aquestes sessions, adreçades a la gent gran,  les organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i coincideixen amb l’horari de gimnàstica per a gent gran. La primera de els sessions es feia al circuit instal.lat davant del centre cívic Gatzara , de dos quarts d’onze a dos quarts de 12 del matí d’aquest dimarts. Tal i com destaca Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran d’Olèrdola,enguany la novetat és que es programa una sessió guiada a Can Trabal. Serà el proper dimarts, 24 de maig, també en el mateix horari.(àudio)

La tercera i darrera sessió pels espais lúdics-circuits de salut a Olèrdola s’ha programat el proper dimecres 1 de juny, a Moja. També coincidirà amb l’horari de gimnàstica per a gent gran, que en aquest cas és d’11 a 12 del matí. Des del Casal d’Avis els participants es desplaçaran fins a la plaça Olèrdola, on hi ha instal·lat el circuit de salut. (àudio)

Les sessions són guiades pel professor de gimnàstica per a gent gran, permetent així el màxim d’aprofitament i l’ús correcte d’aquests espais lúdics.(àudio)

Els espais lúdics i de salut consten  de jocs que poden ser utilitzats en qualsevol hora del dia per tal de fer exercici físic de manteniment i estan pensats especialment per a les persones grans.

Document Actions