Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un taller gratuït d’estratègia familiar en l’ús més segur d’Internet

El taller es farà el proper dimarts 10 d’abril al Centre Cívic La Xarxa i les inscripcions es poden fer fins el dia 3

divendres 23 març 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza pel proper dimarts 10 d’abril un taller gratuït d’estratègia familiar en l’ús més segur d’Internet dirigit a mares i pares amb fills d’entre 3 i 16 anys. El taller s’ha programat a partir de les 17:00h, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, i les inscripcions estan obertes fins el proper 2 d’abril.

El taller té el propòsit de treballar diverses estratègies en l’àmbit familiar per a fer un ús més segur d’Internet. Es parlarà sobre Què sap Internet de mi? ;l’e‐reputació; navegació en entorns de seguretat; sistemes de control parental; configuració de privacitat a les xarxes socials; així com eines per a evitar continguts ofensius i assetjaments a la xarxa

Durant la sessió es disposarà d’ordinadors i s’aprendran “les eines per fer que els fills i filles, facin ús d'internet d'una manera més segura”.

Si hi esteu interessats, podeu confirmar assistència a través del correu electrònic mulinaripm@olerdola.cat o a través del telèfon d'Atenció ciutadana de l'Ajuntament (93.890.35.02).

L’Ajuntament posarà a disposició dels interessats/des un servei d’acollida, tenint present que el taller tindrà una durada d’unes dues hores. Caldrà que en la inscripció al taller, s’esmenti que es farà ús d’aquest servei, especificant l’edat de l’infant que utilitzi aquest servei d’acollida.

Document Actions