Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza xerrades per a difondre hàbits saludables d’alimentació entre la gent gran

La primera sessió es fa aquest dijous al Casal d’Avis de Moja i dimecres 18 de maig s’ha programat a Sant Miquel

dijous 12 maig 2016

Fomentar hàbits saludables entre la gent gran del municipi és un dels objectius que l’Ajuntament d’Olèrdola persegueix a l’hora de recolzar la programació d’activitats que s’organitzen als casals d’avis. Un dels aspectes que més incidència pot tenir sobre aquesta qualitat de vida que es persegueix és el foment d’una alimentació saludable. Per això, de manera periòdica, l’Ajuntament organitza xerrades per a difondre entre la gent gran hàbits per a menjar de manera sana. Aquest mes de maig s’han programat dues xerrades, que aniran a càrrec de Fun Science-Ciència Divertida i que compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. La primera d’aquestes sessions es farà aquest dijous 12 de maig, a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis de Moja. Imma Ferret, tècnica dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que aquesta xerrada centrada en alimentació es realitza cada any i té molt bona acollida.(àudio)

Ferret assenyala que aquestes xerrades dedicades a l’alimentació es troben entre les peticions d’activitats proposades per la mateixa gent gran del municipi.(àudio)

Després de la sessió d’aquest dijous, la xerrada “Alimentació saludable per a gent gran” es farà dimecres que ve, també a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Miquel. Les sessions són molt dinàmiques i estan plantejades com a taller pràctic perquè els assistents hi participin.(àudio)

Dins d’aquest mes de maig, l’Ajuntament també organitza sessions guiades pels espais lúdics-circuits de salut del municipi. Els dimarts 17 i 24 de maig les sessions es faran a Sant Pere Molanta i a Can Trabal, mentre que el dimecres 1 de juny s’ha programat a Moja.

Escolta l'entrevista a Imma Feret, realitzada per CAnal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions