Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament porta a les escoles el taller “Construir relacions lliures de rols i estereotips de gènere”

El taller es destina als alumnes de 4t,5è i 6è de les dues escoles d’Olèrdola i s’oferirà entre el 18 i 28 de maig

divendres 14 maig 2021

 

El treball conjunt entre les escoles del municipi i l’Ajuntament d’Olèrdola ha comportat que aquest mes de maig es pugui oferir als alumnes de 4t,5è i 6è un taller per combatre les desigualtats de gènere. A través dels recursos assolits per l’Ajuntament en la convocatòria estatal  “Pacto de Estado contra la Violencia de Género”, es pot programar el taller “Construir relacions lliures de rols i estereotips de gènere”.

El taller té una durada d’una hora i mitja. Els objectius són els de contribuir a apoderar a l’alumnat en decidir com vol viure la seva identitat; desarticular el model de socialització diferencial de gènere com a sistema que fixa  rols, estereotips i mandats de gènere; obrir l’horitzó de possibilitats i capacitats d’acord amb el desig de cada persona; repensar la desigualtat de gènere; pensar l’amor des del respecte a la orientació sexual i la voluntat de l’altre; i incorporar pràctiques de responsabilització front les desigualtats a l’aula.

A l’escola Circell de Moja realitzaran el taller els alumnes de 6è i 4t el proper dimarts 18 de maig. Dijous 20 de maig l’activitat s’oferirà als dos grups de 5è.

A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, el taller s’ha programat pel proper dijous 27 de maig pels alumnes de 5è; mentre que pels alumnes de 6è s’oferirà el divendres 28 de maig.

Document Actions