Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament preveu que el Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola obrirà de nou per Setmana Santa

Es mantindrà a la seu de l’ajuntament, els dissabtes i diumenges, en horari de 10.00 a 13:30h

dijous 22 febrer 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu que el Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola prestarà de nou servei a partir de Setmana Santa. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el regidor de Patrimoni i Turisme, Pere Sadurní, confirmava que el Punt d’Informació obriria de nou a la seu de l’ajuntament. Estarà operatiu els dissabtes i diumenges fins el mes de desembre a excepció dels mesos de juliol i agost, en horari de 10:00 a 13:30h.(àudio)

El Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola es posava en funcionament per primera vegada el 2017, entre el  25 de febrer i el 10 de desembre, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona. La implicació de l’ens provincial també farà possible que aquest recurs destinat a promocionar  els atractius turístics del municipi també pugui estar actiu durant el 2018. Pere Sadurní assenyalava que un dels reptes serà millorar la xifra de 179 visitants registrats durant el 2017 , especialment fent incidència en què és una eina que també està a  disposició  dels veïns del municipi.(àudio)

El perfil general de l’assistent al punt d’informació ha estat un visitant provinent de l’àrea metropolitana de Barcelona,  sense pernoctació, que arriba a la zona pel seu interès pel patrimoni històric.(àudio)

El 72% de les visites rebudes han preguntat o han mostrat interès pel Conjunt Monumental d’Olèrdola i en bona part dels casos demanen com arribar-hi. El 16% de visitants s’interessaven per rutes per a fer a peu i el 12% pregunten per algun lloc per menjar, o bé com arribar a un establiment o poble de la zona.

El setembre va ser el mes amb més afluència de visitants, seguit del mes d’octubre. Cal tenir present que mentre es feien les activitats de dinamització al Parc d’Olèrdola, el Punt d’Informació estava tancat donat que la dinamitzadora també era la responsable de realitzar les activitats al Parc. Això ha fet que en 26 dels 63 dies d’obertura, el punt d’informació ha estat molt poc temps obert i sense donar servei.

Escolta l'entrevista a Pere Sadurní, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí(2)

Document Actions