Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament preveu que en aquest mandat a cada nucli principal d’Olèrdola hi hagi colònies controlades de gats ferals amb instal·lació

Mireia Mancera, regidora de medi natural, recorda que amb una aportació econòmica petita es fa una “gran feina” de control
Mireia Mancera, regidora de medi natural de l'Ajuntament d'Olèrdola
Mireia Mancera, regidora de medi natural de l'Ajuntament d'Olèrdola

dijous 03 desembre 2020

 

En aquest mandat municipal l’Ajuntament d’Olèrdola ha impulsat la gestió de colònies controlades de gats ferals amb instal·lació. La regidora de medi natural, Mireia Mancera, confirmava que després d’haver procedit fa pocs dies a fer la instal·lació de la colònia a Daltmar, la propera que s’acabarà d’habilitar al municipi serà durant el mes de gener a Can Trabal. Després de la pertinent feina d’esterilització, la colònia controlada en aquesta urbanització del municipi comptarà amb una vintena de gats.(àudio)

Mancera recordava que gràcies al suport econòmic extern de la Diputació, amb una aportació petita de fons propis l’Ajuntament garantia “una gran feina” de control que repercuteix de manera positiva en l’espai públic del municipi. (àudio)

L’Ajuntament preveu fer el 2021 les reunions de formació planificades aquest 2020, però posposades per la pandèmia. En aquestes trobades amb les persones voluntàries i la tècnica municipal s’oferirà  formació als nous voluntaris i s’actualitzarà la informació del nou protocol de gestió de les colònies de gats ferals elaborat pel CAAD i inclòs en el conveni entre Ajuntament i Mancomunitat aprovat en el darrer ple de la Mancomunitat, en sessió del 23 de novembre.

Mireia Mancera ha volgut agrair  de manera pública tota la feina del personal de CAAD i de la  tècnica municipal “en el seguiment i les actuacions realitzades en el darrer trimestre per millorar l'organització, planificació, captures i esterilitzacions” que en el nostre municipi han superat els 50 animals.

Escolta l'entrevista a Mireia Mancera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions