Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament preveu reformar i rehabilitar aquest any l’edifici municipal que acull Correus a Moja

El projecte inclou l’adequació d’ una sala polivalent i es preveu finançar amb romanent del pressupost de 2016

dijous 23 febrer 2017

L’alcalde d’Olèrdola,Lucas Ramírez, ha confirmat que durant aquest any 2017 es preveu reformar i rehabilitar l’edifici municipal de la plaça de l’Església de Moja que acull les dependències de Correus.

El projecte va ser redactat el mes de novembre i per a executar-lo es preveuen disposar de recursos provinents de la liquidació del pressupost del 2016, segons apuntava l’alcalde. L’edifici havia acollit una oficina d’atenció municipal al poble de Moja. Després es va utilitzar, en la seva part posterior, per acollir l’emissora de ràdio municipal i en  la seva part davantera com a oficina de Correus.  La superfície total construïda de l’edifici és de 153 metres quadrats, però l’àmbit d’intervenció definit en el projecte són els 96 metres quadrats de la part que ocupava la ràdio municipal i els serveis, deixant per a una posterior intervenció la zona ocupada per l’Oficina de Correus. La part posterior de l’edifici es preveu adequar  habilitant una sala per a usos múltiples i una zona interior amb un magatzem i un lavabo adaptat que donarà servei a tot l’equipament.

El pressupost d’execució material de les  obres puja a gairebé 42.000 euros. L’alcalde subratllava la importància de rehabilitar i donar ús a aquest equipament municipal, tenint en compte la seva ubicació en el casc antic del nucli de Moja. Ramírez avança que la sala polivalent podria acollir reunions, sala de lectura i d’estudi o convocatòries d’actes públics.(àudio)

L’alcalde explicava que cal evitar que s’incrementi el deteriorament de l’espai i garantir  que el municipi disposi d’un nou equipament per a usos múltiples. (àudio)

L’Ajuntament treballa amb la voluntat que la liquidació del pressupost del 2016 es pugui presentar en el proper ple municipal, durant la darrera setmana del mes de març.

Document Actions