Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d'Olèrdola prioritza les escoles bressol en les seves peticions a la Diputació

Els altres tres projectes són la plaça Anselm Clavé, el circuit running i cobrir la pista de Sant Pere
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dilluns 14 març 2016

Ampliar el suport a les famílies usuàries de les escoles bressol és un dels projectes que ha prioritzat l’Ajuntament d’Olèrdola en les sol·licituds d’ajuts a la Diputació de Barcelona per aquest mandat municipal. Segons ha confirmat l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, el govern municipal ja ha definit a la Diputació de Barcelona els 4 projectes que el municipi presenta en les Meses de Concertació, que estableixen els principals projectes que reben el finançament plurianual de l’ens provincial durant aquest mandat .Tenint en compte l’actual context de reducció de matriculacions  i de pèrdua de finançament per part de la Generalitat, des del Govern d’Olèrdola s’ ha fet una aposta decidida pel manteniment del servei i s’ha fixat que el 30% del suport que es rebria provinent de la Diputació en les Meses de Concertació es destini a subvencionar les famílies usuàries de les llars d’infants. (àudio)

La quantitat definitiva que rebrà Olèrdola encara està pendent de determinar, però s’estima que aquest 30% pugui suposar una xifra propera als 60.000 euros, que es prorratejaran en els quatre anys del mandat. El 70 % restant es destinarà finalment a tres projectes: la reforma  de la plaça Anselm Clavé de Sant Miquel, el circuit de running a la Muntanyeta i el cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta. Respecte la llista inicial prioritzada s’han registrat canvis producte dels contactes mantinguts amb la Diputació aquestes darreres setmanes.

Sobre el cobriment de la pista poliesportiva de l’escola de Sant Pere Molanta, Ramírez recordava que el projecte redactat té un cost elevat però matisava que “s’ha d’actualitzar” i el preu d’adjudicació pot tenir una rebaixa important respecte la previsió actual. Pel govern, s’han d’aprofitar els espais existents perquè construir un pavelló nou tindria un cost molt més elevat.(àudio)

A Sant Miquel d’Olèrdola es convoca una reunió pel proper divendres 1 d’abril per a mirar de consensuar el projecte de remodelació de la plaça Anselm Clavé amb els veïns afectats.(àudio)

El circuit de running a La Muntanyeta té un cost previst de 280.000 euros. Des de l’Ajuntament, a més de destinar-hi fons propis i els provinents de la Diputació, també es preveu recorre a altres convocatòries que facin realitat el projecte.

Document Actions