Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament promou una reunió veïnal a Can Trabal per renovar la Junta de l’Àrea de Cultura

Es confia que es trobaran veïns que s'impliquin en l’organització de l’activitat cultural i festiva a Can Trabal

dijous 25 febrer 2016

L’Àrea de Cultura de Can Trabal és l’entitat que assumeix la coordinació i organització de l’activitat lúdica i cultural d’aquest nucli del municipi. Gràcies al seu esforç han estat possibles activitats com la de la Festa de la Primavera o les festes majors. Però la continuïtat de l’entitat  no està garantida a dia d’avui, com a mínim amb el dinamisme desplegat els darrers anys. I és que després de successives crides, la Junta Directiva sortint no ha trobat veïns per a poder formar un nou equip que encapçali l’entitat. Davant aquesta realitat, l’Ajuntament s’ha implicat de manera activa per a resoldre aquesta situació, fent una crida entre els veïns de Can Trabal per garantir el manteniment de l’entitat que ha estat referent associatiu de la urbanització en la darrera dècada. Arantxa Torres, regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, lamentava aquest buit i afegia que l’Ajuntament està a disposició de les entitats.(àudio)

Amb l’objectiu de poder trobar aquest nou equip de persones que assumeixin les responsabilitats a l’Àrea de Cultura s’ha convocat una reunió oberta als veïns el proper dissabte 12 de març, a les 12 del migdia, al local social de Can Trabal.(àudio)

L’Ajuntament té el convenciment que la millor opció per a mantenir l’activitat associativa als nuclis és que siguin els mateixos veïns els qui assumeixin l’organització dels actes, amb el suport de l’Ajuntament. A Daltmar també existeix un buit similar i Arantxa Torres anuncia que l’Ajuntament es planteja properament també promoure una crida perquè veïns d’aquesta urbanització d’Olèrdola puguin implicar-se activament amb l’organització de propostes lúdiques i culturals a Daltmar.(àudio)

La regidora de cultura considera que davant la realitat que s’ha donat, l’Ajuntament havia de “donar un pas endavant” i fer aquests intents per a garantir que es mantingui el nivell d’activitats al nuclis. I és que, tal i com recorda Torres, aquestes activitats afavoreixen la cohesió social “i promouen que els veïns surtin de casa i es relacionin”.

Document Actions