Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament realitza obres de millora als patis de l’escola bressol Gotims de Moja

En el pati dels petits s'instal.larà paviment de cautxú i en el dels grans es canvia la sorra

dimecres 19 agost 2015

 

 

Aprofitant les vacances escolars d’estiu, l’Ajuntament d’Olèrdola procedeix a fer diferents tasques de manteniment i millora en les escoles del municipi. Una de les més importants s’està realitzant en els patis de l’escola bressol Gotims de Moja. En el pati dels grans s’ha substituït la sorra existent i s’ha reposat amb sorra de platja. En el pati dels petits, ara s’estan realitzant els treballs previs per a procedir a la instal·lació d’un paviment continu de cautxú que substitueixi la sorra que hi havia fins ara.ObresLLar1.jpg

Eva Ruiz, regidora d’escoles bressol d’Olèrdola, destaca que aquestes actuacions suposen millorar les condicions dels dos patis de l’escola.(àudio)

Les actuacions també permeten que els patis compleixin amb la normativa. En el cas del pati dels petits, s’opta per instal·lar un paviment continu per les seves característiques i per les garanties que ofereix de major durabilitat. (àudio)

El pati dels petits de l’escola bressol, destinat a infants de p0 i p1, té una superfície total de 110 metres quadrats, dels quals el 25% són de paviment de formigó. La brigada ha preparat la base i està procedint a posar la superfície de formigó que després serà coberta per el paviment continu de cautxú en prop de 50 metres quadrats del pati. En la majoria de parcs públics i patis escolars la superfície de cautxú està formada per la suma de diferents peces ajuntades. Que es faci el paviment continu evita que no se separin fragments de cautxú com a efecte de l’exposició solar o per l’ús intensiu.

Els treballs els assumeix la brigada, que també està fent les tasques de construcció dels murets que quedaran soterrats i que separaran la zona de cautxú amb l’espai que al patí es destinarà a jardí. El nou sorral també l’està construint la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola. Eva Ruiz posa l’accent en què aquestes obres les pot assumir l’Ajuntament directament amb els seus mitjans a través de la brigada. Només ha estat necessari afegir el cost del cautxú i de les tasques del dia que l’empresa especialitzada faci al patí l’estesa de la superfície contínua de cautxú.(àudio)ObresLlar2.JPG

Les obres es preveuen finalitzar abans d’acabar aquest mes d’agost, amb temps suficient perquè el pati es pugui condicionar adequadament per a començar el proper curs escolar el setembre.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions