Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recolza les accions per convocar una assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar

Diumenge tenia lloc una reunió veïnal que va servir per recollir signatures de propietaris per forçar la convocatòria
Imatge de la reunió de diumenge
Imatge de la reunió de diumenge

divendres 23 setembre 2016

L’Ajuntament d’Olèrdola està al costat dels veïns de desitgin evitar la situació de bloqueig i paràlisi que es viu ara en la gestió de la urbanització de Daltmar. Així s’ha expressat el regidor d’urbanitzacions de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, que valorava de manera positiva la reunió convocada diumenge al migdia a Daltmar per tal d’exposar l’estat en què es troba l’urbanització. Samblás indicava que un dels propòsits de la convocatòria era el d’expressar que l’Ajuntament “acompanyarà” als parcel.listes que vulguin convocar una assemblea de la Junta de Compensació. Per a fer-ho, a iniciativa d’un grup de veïns s’han recollit signatures entre els parcel.listes per a reunir el 30% necessari per a forçar la convocatòria de la Junta de Compensació. (àudio)

Samblás explicava que “el propòsit número 1 que persegueix ara  l’Ajuntament és la realització d’aquesta assemblea”.  Recordem que  l’actual junta va anunciar que dimitia però no convoca l’assemblea necessària per a formalitzar la dimissió i donar peu a un nou equip. Samblás no disposa de les dades precises de la recollida de signatures,  però estima que el requisit de reunir aquest 30% ja s’hauria assolit.(àudio)

El regidor d’urbanitzacions posava èmfasi davant els veïns  que l’Ajuntament té la decidida voluntat de millorar les condicions de les urbanitzacions, al costat dels veïns que vulguin canviar les coses.(àudio)

Samblás també apuntava que des de l’Ajuntament també s’estan realitzant gestions per tal de reclamar a companyies subministradores de serveis la millora de les seves prestacions a Daltmar.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions