Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recorda que la concessió de l’aigua a Daltmar s’ha de traspassar lliure de càrregues

L’alcalde destaca que l’existència de 2 comptes d’explotació no equival a preus diferenciats pels veïns

dijous 13 març 2014

Per a que l’empresa Aigües de Vilafranca passi a gestionar el subministrament de l’aigua a Daltmar cal que la concessió es traspassi lliure de càrregues. Així ho ha recordat l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Durant el mes de març de 2012, l’Ajuntament ja va fer notar a la Junta de Compensació que els hi convindria unir-se al sistema d’aigües del conjunt del municipi, gràcies a la connexió amb l’aigua d’ATLL i sota la gestió a Olèrdola de l’empresa Aigües de Vilafranca. L’alcalde recordava que des del mateix Ajuntament es va exposar que això suposaria pagar menys per l’aigua que amb l’actual sistema. Però per això la Junta de Compensació calia que traspassés la concessió lliure de càrregues.(àudio)

Josep Tort ha subratllat que les converses per a procedir al canvi d’empresa concessionària ja estaven molt avançades, incloent intercanvis d’informacions entre Aigües de Vilafranca i la companyia Sorea, fins ara encarregada de la gestió del subministrament a Daltmar. (àudio)

El president de la Junta de Compensació, Carlos Molina, tem que Daltmar acabarà pagant un preu major per l’aigua que el que es paga a la resta del municipi perquè el contracte que es proposa inclou un compte d’explotació propi per Daltmar. Josep Tort ha subratllat que l’existència de dues comptes d’explotació no equival a que hi hagin preus diferenciats pels veïns. L’alcalde també ha recordat que l’Ajuntament ha fet una inversió per a garantir l’arribada a Daltmar de l’aigua d’ATLL.(àudio)

L’alcalde assenyala que empresa i Ajuntament han ofert fórmules assequibles per a que la Junta de Compensació acabi traspassant el servei d’aigua d’aquest nucli del municipi a Aigües de Vilafranca connectant-se a ATLL, garantint així la qualitat i quantitat del subministrament.

Escolta l'entrevista a Josep Tort clicant aquí (1) i aquí (2)

Document Actions