Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament referma l’aposta pel joc online “Vestigis” per difondre de manera lúdica i diferent el patrimoni d’Olèrdola

Amb la voluntat d’incrementar els visitants l’Ajuntament senyalitzarà l’origen de cada ruta del joc

dilluns 19 desembre 2022

Després d’un any i dos mesos des de la seva posada en funcionament el joc online “Vestigis” ha comptat amb 1.373 visitants. Així ho va exposar el regidor de patrimoni de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, en l’apartat d’informacions de les diferents regidories del darrer ple municipal. Sadurní recordava que “Vestigis” és una manera diferent de descobrir Olèrdola i és una proposta original entre els municipis de l’entorn. De les cinc rutes que proposa el joc, la més visitada ha estat la que transcorre per l’exterior de les muralles d’Olèrdola, seguida de la de Moja. Sadurní assenyalava que les dades són satisfactòries, però des de l’Ajuntament es vol seguir apostant per aquest joc online.(àudio)

Per incentivar la participació al joc i el seu coneixement, l’Ajuntament procedirà a senyalitzar l’inici de cada ruta. Sadurní també recordava que s’ha fet un anunci promocional i posava en valor que l’increment de visitants també té repercussió positiva en el comerç local.(àudio)

Pots conèixer tots els detalls de Vestgis clicant aquí

Document Actions