Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament repara al carrer Sindicat de Moja voreres malmeses per arrels d’arbres

L’amplada del carrer ha permès aplicar un nou mètode per evitar que els desperfectes es tornin a produir

dimecres 18 novembre 2015

Les condicions del sòl del Moja fan que sigui força freqüent que les arrels dels arbres no assoleixin molta profunditat i acabin malmetent el paviment. De manera periòdica, la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola procedeix a fer reparacions puntuals de voreres que han patit aquesta acció de les arrels. Però en aquesta matèria han estat poques les ocasions en què s’ha donat un treball de l’envergadura del que s’ha fet al carrer Sindicat de Moja les darreres setmanes. En un tram del carrer s’ha procedit a reparar les voreres, tot aplicant un nou mètode perquè les arrels no tornin a ocasionar els desperfectes a la via pública, tal i com explicava l’arquitecta dels serveis tècnics de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Rovira.(àudio)

Els treballs han comportant fer més ample la base de terra dels arbres i aplicar una barrera perquè les arrels no pugin a la superfície.(àudio)

En funció de cada cas, l’ajuntament valora la millor solució a aplicar quan es troben voreres malmeses per arrels d’arbres. No sempre existeix l’amplada suficient de vorera com per aplicar el mateix treball que ara s’ha fet al carrer Sindicat de Moja.(àudio)

La brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola ha fet aquests treballs entre finals del mes d’octubre i principis de novembre, compaginant aquesta intervenció amb altres actuacions al conjunt del municipi.

 

 

Document Actions