Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament repararà els jocs infantils de les places d’Olèrdola

Les reparacions es completaran en les properes setmanes i abans de l'estiu s’instal·laran nous jocs en quatre places
Plaça Olèrdola de Moja
Plaça Olèrdola de Moja

dimecres 15 gener 2014

Durant els propers dies, l’Ajuntament d’Olèrdola preveu completar treballs de reparació dels jocs infantils instal·lats en les places del municipi. Tal i com explicava el regidor de serveis municipals, Joan Forns, aquestes tasques de rehabilitació s’han planificat fer a totes les places d’Olèrdola que tenen jocs infantils.(àudio)

Els treballs de rehabilitació s’han encarregat a una empresa externa, amb l’ànim de no condicionar els treballs habituals de la brigada municipal i de contribuir a activar l’economia local, tal i com assenyala Joan Forns.(àudio)

Els treballs de rehabilitació tenen un pressupost de 5.000 euros. Forns també anunciava que en quatre de les places també s’instal·larien nous jocs, per un valor global de 20.000 euros, abans de l’estiu.(àudio)

El material es preveu reparar a les places d’Olèrdola i de l’Olivera, a Moja; de l’Església a Sant Miquel i a la plaça Montserrat Roig, a Sant Pere Molanta, així com al barri de Rectoria i a les zones d’equipaments de Daltmar i Can Trabal. Els nous jocs infantils es començaran a posar a Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, amb la voluntat de continuar després la seva instal·lació a Can Trabal i Daltmar.

 

Document Actions