Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament substituirà tots els contenidors de rebuig de Can Trabal, Daltmar i disseminats

L’Ajuntament ha comprat 100 contenidors nous amb pedal i el canvi es farà entre gener i febrer
Els nous contenidors els ha rebut l'Ajuntament aquest dimecres
Els nous contenidors els ha rebut l'Ajuntament aquest dimecres

dimecres 20 desembre 2017

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat la compra de 100 contenidors nous de recollida d’escombreries. L’adquisició permetrà substituir la totalitat dels contenidors de rebuig instal.lats a les urbanitzacions de Can Trabal i de Daltmar, així com els existents  a masies i disseminats. Tal i  com explicava la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell, un dels canvis principals dels nous contenidors és que es pot accionar la seva obertura amb pedal .Això fa que sigui molt més fàcil introduir la bossa de brossa a l’interior del contenidor.(àudio)contenidors2.jpg

La compra dels 100 contenidors s’ha fet per un import de 21.296 €, iva inclòs. Aquest mateix dimecres, els nous  contenidors els rebia l’Ajuntament amb la previsió d’anar-los instal·lant durant els mesos de gener i febrer. Anualment, l’Ajuntament havia de fer front a la compra d’una vintena de contenidors nous . Sovint, el canvi era motivat per un mal ús o per actes incívics.(àudio)

L’Ajuntament també ha adquirit nous contenidors per a que la recollida selectiva de paper i cartró, envasos lleugers i vidre també es pugi fer  al castell d’Olèrdola i als nuclis de Cal Segarra i cal Moles.(àudio)

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions