Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ús continuat de les deixalleries torna a estar bonificat amb el 25% de la taxa de la brossa

Les sol·licituds de subvencions pels usos del 2013 es poden presentar de l’1 de gener a l’1 de febrer
A Olèrdola es realitzen campanyes periòdiques de foment del reciclatge
A Olèrdola es realitzen campanyes periòdiques de foment del reciclatge

dijous 19 desembre 2013

A Olèrdola es manté la bonificació per l’ús continuat de les deixalleries. Hi poden optar particulars i establiments que demostrin que han utilitzat un mínim de 24 vegades la deixalleria, des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2013. La bonificació és del 25% de la quota de la taxa d’escombreries, amb un import màxim de 300 euros.

Per certificar que s’ha utilitzat aquest recurs, les persones i empreses han de disposar de la cartolina acreditativa en la que el personal del servei anota i segella cada ús de les deixalleries. La cartolina es pot sol·licitar a l’Ajuntament.

Xavier Serramià, regidor de Medi Natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca que la bonificació que s’estableix va en la línea de l’aposta que fa el govern municipal pel foment del reciclatge.(àudio)

Pels usos fets durant l’any 2012, fins a 121 habitatges que van acreditar l’ús de les deixalleries un mínim de 24 cops van rebre aquesta bonificació del 25% de l’import de la taxa d’escombreries. Encara no es poden disposar de les dades del 2013, però Xavier Serramià assenyalava que cada any ha anat augmentant la xifra de persones que han obtingut la bonificació.(àudio)

Els veïns d’Olèrdola disposen al municipi de les deixalleries de Daltmar i la del polígon de Sant Pere Molanta. La de Vilafranca està situada molt a prop de nucli de Moja.

Document Actions