Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament treballa perquè es facin casals d’estiu a Moja i a Sant Pere Molanta

Un altre dels propòsits és el d’ampliar les setmanes d’activitat, des de finals de juny a principis d’agost
Arantxa Torres, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Olèrdola
Arantxa Torres, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Olèrdola

dimecres 23 abril 2014

Aquest 2014 podria ser un any de canvis destacats en l’organització del Casal d’Estiu d’Olèrdola. La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, ha avançat que s’està treballant una proposta per garantir que es prestarà aquest servei a les famílies durant l’estiu, tenint en compte que la reforma de l’administració local imposa que aquestes activitats no han de ser assumides pels ajuntaments.

Amb l’adjudicatari del servei del Casal d’Estiu dels darrers any, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, s’estan tractant els detalls de la proposta que s’oferirà durant les properes setmanes. Entre els ingredients més rellevants cal subratllar la intenció d’oferir 2 seus diferents del Casal d’Estiu al municipi, que funcionaran simultàniament si existeix demanda . Una de les seus seria a l’escola de Sant Pere Molanta i l’ altra a l’escola de Moja. Fins ara, el Casal d’Estiu d’Olèrdola alternava cada any la seva seu en una de les dues escoles. Arantxa Torres explicava que oferir 2 casals també respon a la demanda plantejada per famílies l’any passat de minimitzar les despeses de transport, després que l’Ajuntament deixés d’assumir el transport gratuït des dels nuclis del municipi a la seu del Casal d’Estiu.(àudio)

El Casal d’Estiu d’Olèrdola d’aquest 2014 mantindrà el propòsit fundacional d’oferir activitats compartides pel conjunt dels infants del municipi, amb independència del seu nucli de residència. No hi haurà una única seu del Casal d’estiu, si la proposta tira endavant, però sí que es planificaran setmanalment activitats que seran compartides pels dos casals. Arantxa Torres també afegeix que un altre dels objectius és el d’ampliar les setmanes que s’oferten i poder arribar des de la darrera setmana de juny fins a la primera quinzena d’agost.(àudio)

La proposta està condicionada a que les escoles cedeixin els seus espais per a que l’activitat dels casals d’estiu es pugui dur a terme. També es preveu que el preu sigui assequible i idèntic a la resta de casals d’estiu que organitza el Consell Esportiu de l’Alt Penedès al conjunt de la comarca.(àudio)

Seguint els terminis dels darrers anys, des de l’Ajuntament s’espera que es podrà publicitar tota l’oferta del Casal d’Estiu 2014 durant el mes de maig i planificar les inscripcions perquè es puguin fer entre finals de maig i principis de juny.

 

Document Actions