Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde anuncia que el servei de bus de Moja a Vilafranca millorarà els horaris

La companyia comunica a l’alcalde la seva intenció d’atendre la petició municipal i tornar als anteriors serveis

dilluns 05 desembre 2016

En una reunió recent, el gerent i director de zona de la companyia Hispano Igualadina confirmaven a l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, la seva intenció de recollir la petició municipal i millorar els horaris del servei de bus de Moja a Vilafranca. Després d’un any de gestions, l’alcalde valorava que l’Ajuntament veia a prop el seu propòsit de tornar als horaris anteriors.

L’Ajuntament sempre ha defensat que per a que el servei de transport públic sigui més utilitzat cal que els horaris siguin racionals i adaptats a les necessitats dels veïns. Per això es va recollir la petició dels usuaris que demanaven que després del primer trajecte a les 9 del matí la tornada de Vilafranca els matins, de dilluns a divendres, es tornés a establir a la una del migdia i que per la tarda es mantinguessin els trajectes de les 3 i de les 6. Lucas Ramírez indicava que la companyia hauria acceptat aquest plantejament.(àudio)

Recordem que la principal reclamació de l’Ajuntament se centrava en els horaris de dilluns a divendres. Des d’inicis d’aquest any la companyia ha passat a oferir tres trajectes aquests dies laborables. A les 9:00, a les 11:15 i a les 18:00. Des de l’Ajuntament s’ha  defensat que es torni a l’horari anterior,amb quatre trajectes d’anada i tornada: a  les 9:00 , a les 13:00, a les 15:00 i a les 18:30.

Lucas Ramírez feia notar que els horaris vigents, especialment la tornada a les 11 del matí, no afavorien que els veïns utilitzessin el servei. La companyia no hauria mostrat cap problema en canviar els horaris, segons feia notar l’alcalde.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola preveu que la companyia ja farà efectius els nous horaris a principis d’any.(àudio)

Amb la companyia també s’ha acordat posar un panell informatiu a la plaça de l’Església de Moja detallant els horaris. També es confia que l’horari de dissabte es modifiqui i la tornada passi a ser a la una del migdia i no a les 11.

Document Actions