Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde d’Olèrdola agraeix a la ciutadania el seu civisme durant la jornada electoral del 14F

Lucas Ramírez ha destacat el bon funcionament del dispositiu electoral al municipi. Del proper govern de la Generalitat espera “estabilitat i operativitat”

dimarts 16 febrer 2021

 

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha agraït a la ciutadania el seu civisme durant la jornada electoral d’aquest diumenge. L’alcalde ha posat l’accent en què, dins del context excepcional que vivim per la pandèmia, la jornada es va desenvolupar a Olèrdola sense incidències rellevants i amb la ciutadania respectant les mesures de seguretat i d’higiene fixades en les seus electorals. L’alcalde apuntava que cada vegada hi ha més consciència de la necessitat de respectar els protocols sanitaris.(àudio)

Per fer possible el bon funcionament de la jornada electoral, des de l’Ajuntament s’havia treballat per garantir el compliment dels protocols que permetessin una votació segura en les tres seus electorals d’Olèrdola. Lucas Ramírez indicava que, si bé en les eleccions al municipi no hi ha un problema de “densitat” a l’hora  d’anar a votar, era del tot necessari fixar tots els detalls de seguretat sanitària perquè la votació es realitzés amb seguretat.(àudio)

En clau política, l’alcalde espera del proper govern de la Generalitat “estabilitat i operativitat”. I és que els municipis es troben que alguns assumptes estan “encallats” per falta d’interlocució clara a la Generalitat.(àudio)

Escolta l’entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions