Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde d’Olèrdola agraeix el compromís solidari de l’escola Rossend Montané

Lucas Ramírez participava divendres en l’acte de recepció dels aliments obtinguts gràcies a la 6a Fira Solidària

dilluns 18 desembre 2017

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha agraït en nom del municipi el compromís solidari de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. L’agraïment era expressat per l’alcalde divendres al matí durant l’acte de recepció dels aliments obtinguts gràcies a la 6a Fira Solidària de l’escola. La recepció al vestíbul del centre comptava amb la presència dels alumnes i suposava posar punt i final a una activitat que ha permès recaptar una gran quantitat d’aliments. Entre els registres assolits , cal destacar els 550 litres de llet recollits, els 90 litres d’oli o els 151 paquets de pasta de mig quilo.entregamenjar2.jpg

La fira ha consolidat el seu funcionament i la seva mecànica no ha variat en els 6 anys que porta realitzant-se. Les famílies dels alumnes i qui ho desitgés podien fer els donatius d’aliments a l’escola. A canvi s’obtenien “molantes” i durant la Fira, celebrada enguany el dilluns 4 i dimarts 5 de desembre,  es podien bescanviar els bitllets d’aquesta moneda social per manualitats elaborades  pels alumnes .

Joan Ruiz, cap d’estudis de l’escola Rossend Montané, subratllava que la Fira havia arrelat i es mostrava satisfet perquè els alumnes i les famílies “ho senten molt seu”.(àudio)

Des de l’escola es valora de manera molt positiva que l’alcalde participi directament en l’acte de recepció dels aliments i expliqui als alumnes que les donacions aniran a famílies necessitades del municipi. Més enllà  d’incidir en valors com la solidaritat o el treball en equip, gràcies a la fira també es treballen àmbits com les matemàtiques o la plàstica.(àudio)

L’alcalde, Lucas Ramírez, confirmava que els aliments els lliurarà l’Ajuntament a 20 famílies del municipi que estan sent assistides pels serveis socials.(àudio)

Ramírez felicitava a l’escola per la gran tasca realitzada per la Fira i posava l’accent en què es tracta d’una acció que implica a tota la comunitat educativa en un treball conjunt.(àudio)

Aquesta setmana personal de l’Ajuntament agruparà els aliments en lots per a destinar-los a aquestes 20 famílies, que rebran les donacions abans de Nadal. L’alcalde també recordava que Olèrdola està demostrant ser un municipi solidari i tenir un alt grau de consciència aquests dies, tal i com ho demostrarien les iniciatives realitzades per la Marató de Tv3 o altres esdeveniments de caràcter altruista que s’acumulen al municipi aquestes setmanes.

Escolta les entrevistes a Joan Ruiz i a Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions