Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Alcalde d’Olèrdola fa una crida a participar el 9-N

Josep Tort manifesta que la voluntat de l’Ajuntament és que tothom es pugui expressar de forma lliure

dijous 06 novembre 2014

L’Alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, ha fet una crida als olerdolencs perquè votin en el procés participatiu del 9-N sobre el futur polític de Catalunya. Per Josep Tort, “hauria d’anar a votar tothom” perquè així quedaria ben expressada la voluntat dels veïns del municipi.(àudio)

L’alcalde espera que diumenge tothom es pugui expressar de forma lliure a través de les urnes. Josep Tort confia que serà una jornada cívica i pacífica.(àudio)

A Olèrdola es podrà votar al Centre Cívic La Xarxa de Moja. És un dels tres locals que va oferir l’Ajuntament per acollir el procés participatiu. La Generalitat en va descartar dos, per motius logístics, tal i com confirmava al mateix alcalde el Departament de Governació. Josep Tort assenyala que aquesta limitació d’espais per anar a votar pot fer que hi hagi veïns que no es puguin desplaçar per expressar la seva posició sobre la consulta.(àudio)

Josep Tort ha manifestat que l’Ajuntament, cedint espais i difonent el procés participatiu, “ha fet el que calia fer” amb l’ànim de “posar-ho el més senzill possible” perquè els veïns d’Olèrdola disposessin d’informació i poguessin manifestar la seva posició. Josep Tort considera que el dret a decidir és irrenunciable i que consultar la opinió dels ciutadans hauria de ser una pràctica habitual en democràcia.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

 

 

 

Document Actions